Ture &
uger

Udlandstur

Vi tager hvert år i januar på ski med alle elever til Østrig. Vi står alpint på ski og snowboard. Alle bliver undervist af østriske skiinstruktører og af Berns-lærere. Skolen sørger for leje af alt udstyr, men det er også muligt at medbringe eget.


Denne tur er også indeholdt i skolepengene.

Kulturugen

Hvert år stabler vi en forestilling på benene, hvor alle venner af Berns er velkomne! Vi tager udgangspunkt i forskellige nutidige og samfundsrelevante temaer i vores forestillinger.

Herudover kan man møde en masse dansere, springere, kor og levende kulisser på scenen.

Vi har også elever, der arbejder med lyd/lys, video, virtuelle effekter, presse, livestreaming og andre kreative events. Det er elever og lærere, der har skrevet manuskript og musik og udviklet alle virtuelle og realtime dans/spring og events.

Alle elever på Berns deltager i kulturugen.

Linjefagsture

Vi deltager i turneringer, stævner og events på linjefagene;
Musikerne spiller koncerter, fodboldspillerne spiller kampe og tager fx til superligakamp, danserne deltager i DM i dans, springerne oplever faceoff-konkurrencer og deltager i DM i TeamGym, og svømmerne deltager i stævner med skolen.

Tilbuddene varierer lidt fra år til år, men alle linjefag tager altid på en eller flere ture.

VORES

hverdag

Berns’ historie
Genveje
Følg os
Kontakt os
Berns’ historie

Provinsens første seminarium “Bernstorffsminde” blev bygget på stedet i 1795 og virkede til 1827. 100 år senere oprettedes en friskole i en af de gamle bygninger og i 1960 tillige en efterskole. I dag er Berns kun en efterskole. Vi optager 235 elever fordelt på tre 9. klasser og otte 10. klasser

Kontakt os

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Tlf.: 62 65 12 29
info@berns.dk

2023 | BERNSTORFFSMINDE EFTERSKOLE | Cookie- og privatlivspolitik