logo

Faciliteter

FACILTETER PÅ BERNSTORFFSMINDE

Stort Springcenter
Kæmpe springcenter med blandt andet 9 stortrampoliner, megatramp, fasttrack,  rytmegulv og løsskumsgrav. Læs mere om vores fede springcenter her: http://berns.dk/springcenter/

Svømmehal
25 meter med 4 baner, bølgebrydende banetove, vanddybde op til 4 m og en vandtemperatur på cirka 26,5 grader. Der er 1-, 3- og 5-metervippe. Mulighed for at bruge svømmehallen i fritiden.
Svømmehallen er for få år siden blevet hovedrenoveret. Se også Danmarks Sundeste Badevand

svoemmehal

Idrætshal, BE-hallen
Bernstorffsminde Efterskoles idrætshal, BE-hallen, blev indviet i september 2003. Hallen opfylder de internationale mål til badminton, håndbold, indendørs fodbold, tennis og volleyball. Der er mulighed for at dele hallen op med en flytbar skilledug, så der fx kan spilles badminton og volleyball samtidig. I hallen er der desuden en springafdeling med blandt andet to stortrampoliner og hæve-/sænkegrav. På hallens ene gavlvæg er der klatrevæg samt måltavle, og på den ene langside er der tribuner med plads til op til 800 tilskuere.

Styrketræningsrum

Komplet motionscenter med frie vægte og styrketræningsmaskiner til alle muskelgrupper. Vi har desuden spinningcykler, romaskiner og diverse andre kredsløbsmaskiner.

Stor dansesal
Sal til dans og rytmisk gymnastik med fastmonteret lyssætning, spejle og trægulv.

Samlingssal
Foredragssal. Bruges dagligt til blandt andet samling og sangtime

Spisesal
Spisesal med plads til 250 personer.

Værelser
Godt 100 værelser placeret på 23 bosteder/lande.

Faglokaler
Klasselokaler – alle med Smartboards
To lydisolerede musiklokaler, Lydstudie
To fysiklokaler
Naturfagslokale
Sløjd- og metalværksted
Flexkunstlokale

Øvrige lokaler

Opholdstue

Udendørs
Beachvolleybane/beachhåndboldbane, stor fodboldbane samt store grønne områder.

Der er trådløst internet overalt på skolen.

Sikkerhed
På Bernstorffsminde prioriterer vi sikkerhed meget højt. Vi har eksempelvis egen hjertestarter, som er placeret ved indgangen til svømmehallen og et såkaldt ABA-anlæg til brandvarsling overalt på skolen. På alle elevværelser og på fællesarealer sidder der en detektor, og der er brandtryk og brandslutningsudstyr på alle fællesarealer. Der er desuden mindst to udgange i alle beboelser med flere end 6 elever.

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk