logo

Faciliteter

FACILTETER PÅ BERNSTORFFSMINDE

Opdaterede billeder af vores faciliteter er på vej

I al beskedenhed har vi nogle af landets bedste faciliteter – og så er alle faciliteter vores egne. Det betyder, at du som elev på Berns også kan benytte faciliteterne i fritiden.

Stort Springcenter
Springcenter med blandt andet 9 stortrampoliner, megatramp, fasttrack,  rytmegulv og løsskumsgrav. Læs mere om vores fede springcenter her: http://berns.dk/springcenter/

Svømmehal
25 meter med 4 baner, bølgebrydende banetove, vanddybde op til 4 m og en vandtemperatur på cirka 26,5 grader. Der er 1-, 3- og 5-metervippe.  Svømmehallen kan også bruges i fritiden.
Svømmehallen blev hovedrenoveret i 2009, så den idag fremstår i meget fin stand. Se også Danmarks Sundeste Badevand

svoemmehal

Idrætshal, BE-hallen
Bernstorffsminde Efterskoles idrætshal, BE-hallen, blev indviet i september 2003. Hallen opfylder de internationale mål til badminton, håndbold, indendørs fodbold og volleyball. Der er mulighed for at dele hallen op med en flytbar skilledug, så der fx kan spilles badminton og volleyball samtidig. I hallen er der desuden en springafdeling med blandt andet to stortrampoliner og hæve-/sænkegrav. På hallens ene gavlvæg er der klatrevæg, og på den ene langside er der tribuner med plads til op til 800 tilskuere.

Styrketræning
Komplet motionscenter med frie vægte og styrketræningsmaskiner. Vi har desuden spinningcykler, romaskiner og diverse andre kredsløbsmaskiner.

Stor dansesal
Sal til dans og rytmisk gymnastik med fastmonteret lyssætning, spejle og trægulv. Dansesalen er nyrenoveret i januar 2022.

Kunststofbane til fodbold
Stort moderne kunstgræsstadion med tilhørende træningsareal. Der er lys på hele arealet.

Musiklokaler
To lydisolerede musiklokaler med masser af instrumenter. Til musiklokalerne er der et tilhørende professionelt lydstudie.

Biograf
Med rigtige biografsæder, stort lærred og fed lyd. Der er 60 faste pladser i Berns-biografen. Biografen blev bygget af vores TAP’er under den ene af Corona-nedlukningerne.

Samlingssal
Foredragssal. Bruges dagligt til blandt andet samling og sangtime. Samlingssalen er nyrenoveret i 2021

Spisesal
Spisesal med plads til 250 personer.

Værelser
113 værelser placeret på 26 bosteder/lande. Alle bosteder har landenavne, der passer geografisk til deres placering.  På alle lande er der bad og toiletter samt et te-køkken og en lille opholdsstue.

Faglokaler
11 klasselokaler – alle med projektorer og godt højtalersystem. Vi har moderne møbler i alle lokaler.
To topmoderne fysik-/kemilokaler
To naturfagslokaler
Stort kreativt lokale til flexkunst/krea/glaskunst

Øvrige lokaler
Opholdsrum

Udendørs
Beachvolleybane/beachhåndboldbane, festivalplads samt en del grønne områder

Vaskerum
Vi har to vaskerum til eleverne med industrimaskiner til vask og tørring. Det er gratis for eleverne at vaske og tørre. Vaskemaskinerne tilsætter automatisk sæbe.

Der er velfungerede trådløst internet overalt på skolen.

Sikkerhed
På Bernstorffsminde prioriterer vi sikkerhed meget højt. Vi har eksempelvis egen hjertestarter, som er placeret ved indgangen til spisesalen og et såkaldt ABA-anlæg til brandvarsling overalt på skolen. På alle elevværelser og på fællesarealer sidder der en detektor, og der er brandtryk og brandslutningsudstyr på alle fællesarealer. Der er desuden mindst to udgange i alle beboelser med flere end 6 elever.

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk