Dans

Dans dit hjerte ud

På danselinjen er der stort fokus på at dygtiggøre lige netop dig. Vi bevæger os bredt indenfor de forskellige dansegenrer, for at alle får mulighed for at finde lige præcis den dansestil, der gør dig til en unik danser. Teknisk forståelse, kropslig bevidsthed, udtryk og musikalitet, bliver blandet med smidighed, konditions- og fysisk træning, som er med til at udvikle dig til en dygtig danser. 90 minutters intens dans 3 gange hver uge med fokus på dig. Dancehall, hiphop, house, contemporary og girly… det er en fest at danse på Berns.

Som danser på Berns er du med i en særlig del af opvisningen. Denne bliver udviklet i en weekend, som vil være obligatorisk for alle danserne. På Berns har vi danseworkshops med forskellige instruktører fra dansens verden. Her deltager du selvfølgelig som linjedanser.

Skal du være en del af
Bernstorffsminde Efterskole?

MOVES LIKE JAGGER

DET ER MEGET ANDERLEDES AT HAVE DANS PÅ BERNS, DA JEG HAR GÅET TIL BALLET, MEN I FORHOLD TIL DEN MÅDE UNDERVISNINGEN ER PÅ - TRÆNINGEN SAMMEN - SYNES JEG ER MEGA FEDT. DET ER IKKE NOGET PROBLEM AT KOMME HER MED EN ANDEN BAGGRUND. JEG UDVIKLER MIG BARE MEGET I EN ANDEN RETNING, END JEG TIDLIGERE HAR GJORT.”

Ea (elev 22/23) - Danser

Dine undervisere

Ditte Brems Crüger

Erfaring fra bl.a. Odense rep-hold, Ollerups elitehold, Street Style Studio og SG dans. Har deltaget på diverse danseworkshops i London. Tidligere instruktør på Bernsholdet og SG dans 1. Ditte Brems Crüger har mange års danseerfaring, hvilket ses meget tydeligt i dansesalen. I skoleåret 20/21 er Ditte ligedes i spidsen for Efterskoleholdets show til Landsstævnet i Svendborg 2021.

Helle Skovgaard

1-årig danseuddannelse ved Sara Gaardbo (07/08). Har deltaget på diverse workshops i London. Undervist bl.a. Himmerlands- og Nordjyllands rep. hold samt Københavns mini rep. Erfaring fra bl.a. GIV elitehold, diverse rep. hold. Helle Skovgaard er en meget dygtig underviser.

Freja Steen

Freja har undervist i dans og gymnastik på Berns i flere år. Er desuden instruktør på Berns-holdet. Ved siden af sit arbejde på Berns, er Freja i gang med en danseuddannelse i Århus.

VORES

hverdag

Berns’ historie
Genveje
Følg os
Kontakt os
Berns’ historie

Provinsens første seminarium “Bernstorffsminde” blev bygget på stedet i 1795 og virkede til 1827. 100 år senere oprettedes en friskole i en af de gamle bygninger og i 1960 tillige en efterskole. I dag er Berns kun en efterskole. Vi optager 235 elever fordelt på tre 9. klasser og otte 10. klasser

Kontakt os

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Tlf.: 62 65 12 29
info@berns.dk

2023 | BERNSTORFFSMINDE EFTERSKOLE | Cookie- og privatlivspolitik