drenge-
fodbold

Fodbold med fuldt engagement!

Du får mulighed for at udvikle dig både fodboldmæssigt, socialt og mentalt med engagerede trænere, der brænder for at være en del af netop din udvikling på og uden for banen. Uanset niveau har vi fokus på udvikling af såvel den enkelte som kollektivet, således at alle opnår motivation for ny læring. På Fodboldlinjen får du varieret træning, hvor hovedvægten lægges på den tekniske og taktiske. I den tekniske del arbejder vi fx med fokus på driblinger, vendinger og første berøringer. I den taktiske vil du møde og blive introduceret for diverse spilsystemer.

Træningen vil til tider være niveauopdelt, og der vil i perioder trænes pladsspecifikt med ex. fokus på målmandsposten. Du får mulighed for at konkurrere mod andre efterskoler på et niveau tilpasset hver enkelt årgang. Vi deltager i efterskolernes turneringer såvel inde som ude, men kan også arrangere træningskampe mod klubhold.

Vi har vores egen store nyanlagt kunstgræsbane med tilhørende træningsareal. Der er lys på hele banen. Fra februar 2022 har vi også støvlevarmerrum, hvor alle fodboldelever kan opbevare og få tørret deres fodboldstøvler.

Skal du være en del af
Bernstorffsminde Efterskole?

TEKNIK & TAKTIK

FØR JEG KOM, HAVDE JEG EGENTLIG BARE HÅBET PÅ, AT JEG KUNNE FÅ MÅLMANDSTRÆNING, MEN DA JEG KOM HER, FANDT JEG UD AF, AT BERNS HAR EN RIGTIG GOD MÅLMANDSTRÆNER. AT DET IKKE BARE ER ET ELLER ANDET TILFÆLDIGT. JEG HAR UDVIKLET MIG MEGET MED MERE SPECIFIK TRÆNING.

Adam (elev 22/23) - Fodboldmålvogter

Dine undervisere

Peter Rasmussen

Har spillet fodbold i Nyborg i mange år. Været målmandstræner siden 2005 på bl.a. OB’s akademi siden 2009, OB’s superligahold 2014-2015, DBU’s projekt “Høje Målvogtere”, UEFA GK A- og B-licens, DBU-instruktør for målmandstræning.

Jakob Pavar

Head of Coaches i Odense Q. UEFA’s A-licens.

Jeppe Biehl

I gang med at tage B-licens

VORES

hverdag

Berns’ historie
Genveje
Følg os
Kontakt os
Berns’ historie

Provinsens første seminarium “Bernstorffsminde” blev bygget på stedet i 1795 og virkede til 1827. 100 år senere oprettedes en friskole i en af de gamle bygninger og i 1960 tillige en efterskole. I dag er Berns kun en efterskole. Vi optager 235 elever fordelt på tre 9. klasser og otte 10. klasser

Kontakt os

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Tlf.: 62 65 12 29
info@berns.dk

2023 | BERNSTORFFSMINDE EFTERSKOLE | Cookie- og privatlivspolitik