Musik

100% musik

Elsker du at spille og synge, og vil du arbejde videre på et højere niveau? Undervisningen varetages af de tre erfarne og dygtige musiklærere, og de fleste gange er der to lærere på i den enkelte time. Musiklærerne understøtter de fleste instrumenter, og du får hjælp til at forbedre dig på dit instrument. Som linjemusiker har du altid adgang til øvelokalerne og studiet i fritiden. 90 minutters musik 3 gange hver uge med fokus på dig.

Vi vil gennem året arbejde med følgende:

  • Sammenspil – Der arbejdes i alle genrer indenfor rytmisk musik

  • Årets musical/kultur – Linjemusikholdet udgør orkesteret i årets musical/kulturuge, men du kan også medvirke på rollelisten

  • Musikteori – Der arbejdes med node-, rytme- og hørelære

  • Musikkomposition – Vi skriver og komponerer egne numre

  • Studieindspilning – Man har mulighed for indspille musik og bruge studiet i fritiden

  • Livekoncerter – Vi skal på turné og optræde, både ude af huset og til arrangementer i huset

  • Elektronisk musik – Du bliver undervist i brugen af lydprogrammer, som benyttes til at optage og redigere musik, så du opnår basale færdigheder, der gør dig i stand til selv at indspille din eller andres musik.

Skal du være en del af
Bernstorffsminde Efterskole?

DEN NÆSTE BEYONCE?

Dine undervisere

Henrik Melander

Har læst musikvidenskab og undervist i musik i mange år fx på music college i Svendborg. Henrik er primært pianist og har spillet og skrevet sange i rockorkesteret Baal siden 1993. Er professionel komponist og tekstforfatter og har blandt andet skrevet musik forestillinger på Ålborg- og Århus teater.

Henriks primære instrument er klaver, men han mestrer også sang, bas, guitar og tromme.

Thomas Nikolajsen

Har undervist i musik gennem mange år. Thomas er en utrolig alsidig musiker, som spiller både saxofon, bas, guitar og klaver. Derudover er Thomas sanger i flere bands, arrangerer korarrangementer og studiemusiker. Han har en forkærlighed for jazz, blues, funk, rock og er uddannet musiklærer med et 13-tal i sin afgangseksamen.

Anders Pedersen

Er uddannet på Århus Dag- og Aftenseminarium med linjefagene idræt og musik. har i mange år spillet i flere konstellationer – primært som forsanger og guitarist. Underviser i sammenspil og soloundervisning i guitar, sang, bas og studieindspilning. Har specialiseret sig i den “digitale side” af lyd og lys – bla gennem opbygning og udvikling af skolens studie, samt at lave designe lyd og lys til diverse arrangementer på skolen.

VORES

hverdag

Berns’ historie
Genveje
Følg os
Kontakt os
Berns’ historie

Provinsens første seminarium “Bernstorffsminde” blev bygget på stedet i 1795 og virkede til 1827. 100 år senere oprettedes en friskole i en af de gamle bygninger og i 1960 tillige en efterskole.

Kontakt os

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Tlf.: 62 65 12 29
info@berns.dk

2023 | BERNSTORFFSMINDE EFTERSKOLE | Cookie- og privatlivspolitik