Spring

100% spring

I spring tager vi afsæt i, hvad du kan. Derfor kan du på springlinjen udvikle dig uanset dit niveau. Vi nørder alle facetter af springgymnastikken, med fokus på det hele menneske og den hele gymnast. Vi forventer, at du har mod på og lyst til at overskride grænser og lover til gengæld, at du kommer til at rykke sammen med dine venner i løbet af året. På springlinjen arbejder vi 90 minutter i springcenteret 3 gange om ugen. Kan du ikke få nok af spring, kan du supplere med valgfag.

Spring er en vigtig del af de 20-25 opvisninger Bernstorffsminde Efterskole laver i løbet af et skoleår, og springlinjen vil få en helt særlig del af opvisningen sammen med danselinjen. Desuden har du mulighed for at deltage i Spring Cup Berns samt Efterskole DM i Team-gym (enten drenge-, pige- eller mixrække).

Bemærk, at du kan supplere springundervisningen med vores mange forskellige valgfag – eksempelvis TeamGym, tumbling, Faceoff og lignende.

Vi er certificeret "SpringSikker Efterskole"

Skal du være en del af
Bernstorffsminde Efterskole?

SPRING UD I DET

PÅ SPRINGLINJEN ER DET FEDT, FORDI NORMALT UDE I KLUBBERNE ER DET MEGET HOLDET, DER ER FOKUS PÅ, HVOR HER KOMMER TRÆNERNE LIDT MERE INDIVIDUELT IND, SÅ MAN KAN UDVIKLE SIG.

Carl (elev 22/23) - Springer

Dine undervisere

Jakob Madsen

Tidligere træner på SG Eliteherrer. Tidligere gymnast på Ollerups elitehold. Guldvinder med SG herrer. Koordinator for Efterskoleholdet springopvisning til Landsstævnet. Tidligere træner på Rex-holdet. 15 år som efterskolelærer.

Sebastian Baand Larsen

Underviser i spring og gymnastik.

Jeppe Parsberg

Underviser i spring og gymnastik. Aktiv gymnast på Ollerups Elitehold og OGF Tumbling. Tidligere gymnast på SG Eliteherrer, Fyns Rephold og Lilleholdet. Tidligere træner på Bernsholdet, Rexholdet og diverse foreningshold.

Lasse Clemens Kristensen

Underviser i spring. Træner for SG Senior Damer. Tidligere gymnast på Gladsaxe Seniorherrer, OGF Seniorherrer og Rex-holdet. SpringSikker Master Instruktør.

VORES

hverdag

Berns’ historie
Genveje
Følg os
Kontakt os
Berns’ historie

Provinsens første seminarium “Bernstorffsminde” blev bygget på stedet i 1795 og virkede til 1827. 100 år senere oprettedes en friskole i en af de gamle bygninger og i 1960 tillige en efterskole. I dag er Berns kun en efterskole. Vi optager 235 elever fordelt på tre 9. klasser og otte 10. klasser

Kontakt os

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Tlf.: 62 65 12 29
info@berns.dk

2023 | BERNSTORFFSMINDE EFTERSKOLE | Cookie- og privatlivspolitik