Fællesskab

Noget helt særligt

På Berns vil du hurtigt opleve at blive en del af små og store fællesskaber. Vores store fællesskabende fag er gymnastik, hvor alle har en vigtig rolle i opvisningerne. Gymnastikopvisningerne betyder også mange ture ud af huset, hvor eleverne rystes ekstra godt sammen på tværs af linjer, køn og forudsætninger. Du behøver ikke at have lavet gymnastik før – det vigtigste er, at du viser vilje.

Eksempler på andre fællesskaber er klassen, linjeholdet og bostedet. Mange af vores elever knytter venskaber og fællesskaber på tværs af klasser og interesser.

DET ER FEDT AT VÆRE EN DEL AF ET FÆLLESSKAB. NÅR VI F.EKS. LAVER FÆLLESGYMNASTIK, OG VI SKAL LØFTE I FLOK OGSÅ SOM KØKKENVAGTER, I RENGØRINGEN OG SÅDAN NOGET.

Emilie (elev 22/23) - Fodboldspiller

Skal du være en del af
Bernstorffsminde Efterskole?

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.

Sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

VORES

hverdag

Berns’ historie
Genveje
Følg os
Kontakt os
Berns’ historie

Provinsens første seminarium “Bernstorffsminde” blev bygget på stedet i 1795 og virkede til 1827. 100 år senere oprettedes en friskole i en af de gamle bygninger og i 1960 tillige en efterskole. I dag er Berns kun en efterskole. Vi optager 235 elever fordelt på tre 9. klasser og otte 10. klasser

Kontakt os

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Tlf.: 62 65 12 29
info@berns.dk

2023 | BERNSTORFFSMINDE EFTERSKOLE | Cookie- og privatlivspolitik