logo

Ledige stillinger

Bernstorffsminde Efterskole søger køkkenmedarbejder 

Bernstorffsminde Efterskole søger en udviklingsorienteret ernæringsassistent, kok, cater eller en person med anden relevant uddannelse indenfor køkkenfaget.

Ansættelsen kan være fuld tid og er til besættelse fra 1. marts eller efter aftale.

Stillingen omfatter madlavning til skolens 229 elever og mange ansatte. Den primære arbejdstid er hverdage fra 7.00-14.00, men aften- og weekendarbejde er også en del af stillingen.

Vi forventer, at du er interesseret i at blive en dynamisk del af et kreativt og dygtigt medarbejderteam, og at du kan byde ind og være med til at udvikle vores køkken.

Vi forventer, at du har lyst til at arbejde med unge mennesker i et spændende efterskolemiljø, hvor både uddannelse og dannelse er centralt.

Det er vigtigt, at du er mødestabil og har et godt humør, er omstillingsparat, kan håndtere travle perioder og sætter en ære i at servere ernæringsrigtigt, velsmagende og velanrettet mad til vores elever og ansatte til tiden.

Vi tilbyder:

  • Et moderne køkken, hvor der dagligt laves mad til mere end 250 personer
  • Et udviklingsorienteret køkken
  • En fleksibel arbejdsplads
  • Over 45 engagerede og dygtige kollegaer, hvor 5 af dem findes fast i køkkenet.

Læs mere om skolen på vores hjemmeside, www.berns.dk.

I din ansøgning må du gerne fremhæve, hvordan du kan bidrage til køkkenets fortsatte udvikling enten fagligt, bæredygtigt eller på anden vis.

Ansøgningsfrist er mandag den 18. januar 2023

Ansøgningen skal sendes til jakob@berns.dk
Der vil blive afholdt samtaler i uge 4.

Yderligere oplysninger samt evt. aftale om rundvisning kan ske ved henvendelse til køkkenchef Jakob Krogh – mobilnr. 27 58 24 20

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk