logo

Ugens menu

Vi spiser seks måltider hver dag; de tre hovedmåltider og tre mellemmåltider. Vi vægter sund, varieret og veltillavet kost.

Vi har fået Team Danmarks ernæringseksperter til at gennemgå vores kosttilbud, så det er optimeret til unge mennesker, der dyrker meget idræt.

Her kan du følge med i, hvad vi skal have at spise:

Uge 5, 30. januar til 5. februar 2017

Mandag: Kartoffel-porresuppe med bacon og flutes. 2. ret: hot dogs
Tirsdag: Græsk farsbrød med stegte kartofler og BBQ-sauce
Onsdag: Kyllingefilet med ramsløg. Hertil pasta
Torsdag: Spinatkroketter med stsgte rodfrugter og kold sauce
Fredag: Skinkesteg med rosti + abemad

Lørdag:
Søndag:

Uge 6, 6. til 10. februar 2017

Mandag: Sur-sød gryde med ris og blandede salater
Tirsdag: Fiskefrikadeller med remouladesauce og BE-kartofler
Onsdag: Italiensk landsuppe med flutes. 2. ret: Foccasia og pastasalat
Torsdag: Flæskesteg med rødkål, kartofler, brun sauce og stegte rodfrugter
Fredag: Koldt ta’ selv bord

Lørdag:
Søndag:

 

Med forbehold for ændringer

Der er oftest salatbar, brød og lignende til dagens varme måltid og til ta’ selv bord

IMG_8673

IMG_8702

Billeder: Torsdag den 21. april 2016 serverede køkkenet 750 stykker smørrebrød.

Vi serverer frugt hver dag

imgres

På Bernstorffsminde er kvaliteten i top – klik her for at se vores kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen

Skolefrugt_banner_250x1504

Kostpolitik_til_hp1

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk