logo

100%
TeamGym

På TeamGym-linjen arbejder vi frem mod at udvikle dig som teamgymnast uanset niveau.

Linjefaget TeamGym

På TeamGym-linjen arbejder vi frem mod at udvikle dig som teamgymnast uanset niveau. Vi kommer til at nørde i både rytme og spring og sørger for, at du kommer i en form, som gør dig bedst muligt rustet til det.
Det vigtigste er ikke, hvad du kan, det vigtigste er din indstilling til at træne. Vi har superdygtige lærere og de fedeste faciliteter, så du har de bedste muligheder for at blive dygtigere.

Du kommer til at deltage i konkurrencer og oplevelser med TeamGym, og det er vi sikre på vil udvikle dig både som gymnast, men også som menneske.
Udover konkurrencer og oplevelser vil du som TeamGym-elev også få en særlig funktion i skolens gymnastikopvisning. Vi glæder os til at se dig.

Skolens undervisere i TeamGym:

Henrik Jakobsen: Tidl. landstræner i Teamgym, tidl. træner på Ollerups Elitehold, træner for SG’s eliteherrer, tidl. træner på Team Fyns Face OFF-hold, tidl. instruktør på Fyns Rep og 8 års erfaring som efterskolelærer.

Simon Øbro: Landstræner i TeamGym, træner for SG’s eliteherrer, overdommer til FaceOFF, tidl. instruktør på Hammerum Rephold, har studeret eliteidræt på SDU. 6 års erfaring som efterskolelærer.

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk