logo

100%
Svømning

Vi tilbyder et seriøst og målrettet træningsmiljø. Du har mulighed for at svømmetræne op til 10 gange om ugen.

Se video

Linjefaget Svømning

Vi tilbyder et seriøst og målrettet træningsmiljø. Du har mulighed for at svømmetræne op til 10 gange om ugen. Hertil kommer såkaldt drylandtræning, obligatorisk gymnastik og styrketræning. I linjefag Svømning har vi 3 hold, som vi deler efter forudsætninger, interesser og motivation. Vores tilgang er, at vi garanterer alle svømmere uanset niveau, klub og forudsætning at blive bedre. Hele vores setup er i al beskedenhed fuldt på højde med de allerbedste klubber i landet. Vores tilgange er innovative og velovervejede. Vi tilpasser træningen til dine specialer og forudsætninger. Vi vægter teknisk træning meget og bruger en del tid på videoanalyse.

Vi har vores helt egen svømmehal på skolen med Danmarks Sundeste Badevand. Det er kun os, der bruger vores svømmehal.  Vi anbefaler, at du som svømmer bevarer dit klubtilhørsforhold, så du også har mulighed for eksempelvis at tage med klubben på træningslejr og til stævner. Vi afholder hvert år mindst to officielle stævner og hertil nogle uofficielle stævner. Hvis du ikke er medlem af en svømmeklub, kan vi tilbyde, at du stiller op for vores svømmeklub, Berns Swim Team.

Vi har et samarbejde med TYR-Danmark, hvor du som elev får rabat på alle TYR-produkter.

Se Michael Andrews Vlog fra hans besøg i 10 dage på Berns i september 2018:

Undervisere i svømning:

Steven Boer
Tidligere cheftræner i Ringe Svømmeklub. Alle Dansk Svømmeunions træneruddannelser. Varetaget flere bestyrelsesposter. Tilknyttet Ringe Svømme-Klub i 25 år. Går i fritiden på jagt.

Simon Ditlevsen
Tidligere cheftræner i blandt andet Silkeborg Svømmeklub. Kandidat i idræt fra Bowling Green State University. Idrættens Træner Akademi, ITA, DIF’s højeste træneruddannelse. Livredningsdommer. Klubtræner, high school træner og universitetstræner i USA. Medlem af Svoems mesterskabsudvalg.

René Thomsen
DR’s faste ekspertkommentator siden 2013. Tidligere formand for Dansk SvømmeTræner Sammenslutning, DSTS.  Uddannet på Danmarks Trænerskole, den højeste svømmetræneruddannelse i Danmark. Medlem af en række udvalg under Dansk Svømmeunion. Hovedforfatter til Moderne Svømning, Dansk Svømmeunions grundbog. Tidligere færøsk landstræner. Har som træner deltaget ved alle typer internationale mesterskaber; NJM, EKM, EM, VKM, VM, World Cup og OL.

TYR_Logo

Klik på rekorderne for at se billedet i større udgave


Klik på skolerekorderne for bedre at kunne læse dem.

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk