logo

100%
spring

På spring-linjen har vi topfaciliteter og dygtige undervisere, der står klar og brænder for at samarbejde med dig om din personlige udvikling

Se video

Linjefagene Spring & TeamGym

NYT, NYT, NYT… Som et nyt tiltag med start fra skoleåret 19/20 kan du vælge linjefag i Spring eller i TeamGym. Læs mere om TeamGym-linjen her: https://berns.dk/teamgym/

Linjefaget Spring
I spring tager vi afsæt i, hvad du kan. Derfor kan du på springlinjen udvikle dig uanset dit niveau.
Vi nørder alle facetter af springgymnastikken, med fokus på det hele menneske og den hele gymnast.  Vi forventer, at du har mod på og lyst til at overskride grænser og lover til gengæld, at du kommer til at rykke sammen med dine venner i løbet af året. På springlinjen arbejder vi 90 minutter i springcenteret 3 gange om ugen. Kan du ikke få nok af spring, kan du supplere med valgfag.

Spring er en vigtig del af de cirka 25 opvisninger Bernstorffsminde Efterskole laver i løbet af et skoleår, og springlinjen vil få en helt særlig del af opvisningen sammen med danselinjen. Desuden har du mulighed for at deltage i Spring Cup Berns samt Efterskole DM i Team-gym (enten drenge-, pige- eller mixrække).

Skolens undervisere i Spring:

Jakob Madsen
Tidligere træner på SG Eliteherrer. Tidligere gymnast på Ollerups elitehold. Guldvinder med SG herrer. Koordinator for Efterskoleholdet springopvisning til Landsstævnet. Tidligere træner på Rex-holdet. 15 år som efterskolelærer.

Mathias Frost Ebstrup

Janus Hove Stuckert

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk