logo

100%
spring

På spring-linjen har vi topfaciliteter og dygtige undervisere, der står klar og brænder for at samarbejde med dig om din personlige udvikling

Se video

Linjefagene Spring & TeamGym

NYT, NYT, NYT… Som et nyt tiltag med start fra skoleåret 19/20 kan du vælge linjefag i Spring eller i TeamGym. Læs mere om TeamGym-linjen her: https://berns.dk/teamgym/

Linjefaget Spring
I spring tager vi afsæt i, hvad du kan. Derfor kan du på springlinjen udvikle dig uanset dit niveau.
Vi nørder alle facetter af springgymnastikken, med fokus på det hele menneske og den hele gymnast.  Vi forventer, at du har mod på og lyst til at overskride grænser og lover til gengæld, at du kommer til at rykke sammen med dine venner i løbet af året. På springlinjen arbejder vi 90 minutter i springcenteret 3 gange om ugen. Kan du ikke få nok af spring, kan du supplere med valgfag.

Spring er en vigtig del af de cirka 25 opvisninger Bernstorffsminde Efterskole laver i løbet af et skoleår, og springlinjen vil få en helt særlig del af opvisningen sammen med danselinjen. Desuden har du mulighed for at deltage i Spring Cup Berns samt Efterskole DM i Team-gym (enten drenge-, pige- eller mixrække).

Til kommende elevdag i april – dvs. ca. 3 måneder før skolestart – vil du af underviserne blive præsenteret nærmere for henholdsvis Spring & TeamGym. Herefter skal du vælge, om du vil have spring eller TeamGym.

Skolens undervisere i Spring:

Martin Brems
Koreograferet åbningsshow til landsstævnet. Medlem af DGI’s verdensholdes performance udvalg. Tidligere træner for SG eliteherrer. Tidligere træner på Bernsholdet. 10 år som efterskolelærer.

Henrik Jakobsen
Tidligere landstræner i Teamgym. Træner på SG eliteherrer. Træner på Ollerups elitehold. Træner på Team fyn til FaceOFF. Tidligere træner på fyns Rep hold. Koordinator for Efterskoleholdet springopvisning til Landsstævne. 7 år som efterskolelærer.

Simon Øbro
Landstræner i TeamGym. Træner på SG eliteherrer. Tidligere træner på OGF. Tidligere træner på Hammerum og viborg silkeborg Rephold. Overdommer til faceOFF. Har studeret talentudvikling og eliteidræt på SDU. 6 år som efterskolelærer.

Jakob Madsen
Tidligere træner på SG Eliteherrer. Tidligere gymnast på Ollerups elitehold. Guldvinder med SG herrer. Koordinator for Efterskoleholdet springopvisning til Landsstævnet. Tidligere træner på Rex-holdet. 15 år som efterskolelærer.

Nikolaj Kjærgaard
Tidligere gymnast på verdensholdet. Gymnast på SG elite herrer. Gymnast på fyns Rep holdet. Tidligere efterskolelærer.

Jesper Nedergaard
Tidligere træner på Bernsholdet. Nuværende træner på Fyns Rep. Tidligere gymnast på NDPT 9. Tidligere gymnast på Ollerups Elitehold. 5 år som efterskolelærer.

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk