logo

100%
spring

På spring-linjen har vi topfaciliteter og dygtige undervisere, der står klar og brænder for at samarbejde med dig om din personlige udvikling

Se video

Beskrivelse

Undervisere i spring: Martin Brems, Malthe Hahn, Henrik Jakobsen og Jakob Madsen samt timelærerne Jesper Nedergaard & Mathias Falkenberg.

Har du lyst til at beherske kroppen ned til mindste detalje i krævende spring, elsker at bruge din krop og har mod på at kaste dig ud i nye udfordringer, er springlinjen dit eneste rigtige valg.
I spring tager vi afsæt i, hvad du kan. Derfor kan du på springlinjen udvikle dig som såvel rutineret som uerfaren springer. Vi har topfaciliteter og dygtige undervisere, der står klar og brænder for at samarbejde med dig om din personlige udvikling. Vi forventer, at du har mod på og lyst til at overskride grænser og lover til gengæld, at du kommer til at rykke sammen med dine venner i løbet af året.

På springlinjen arbejder vi i springcenteret 3 gange ugentligt. Læs mere om springcenteret her.

Spring er en vigtig del af de cirka 25 opvisninger Bernstorffsminde Efterskole laver i løbet af et skoleår. Der bliver derfor rig mulighed for at vise, hvad du har lært. Desuden har du mulighed for at deltage i Efterskole DM i Team-gym (enten drenge-, pige- eller mixrække)

Samtidig er der udover springlinjen mulighed for at vælge powertumbling, som tager ud til individuelle konkurrencer. Desuden tilbyder Berns en række springrelaterede valgfag bl.a. trampolin/trampet, tumbling, begyndespring, tumbling+ (for øvede).

Det er klart en fordel, hvis du kommer til skolen i god fysisk form. Undervisningen vil indeholde grundtræning i form af teknik-, styrke- og bevægelighedstræning, som sammen med et grundforløb i begyndelsen af skoleåret sikrer, at elementære bevægelser i springgymnastikken indlæres.

Vi arbejder med forlæns og baglæns spring på bane samt spring i stor- og minitrampolin, og henter også inspiration fra parkour og free-running. Udover din udvikling som individuel springer vil du også blive en del af en vigtig brik i vores opvisningsprogram – vi arbejder blandt andet sammen med skolens danselinje om et spring-og dansekonceptet, hvor vi i samarbejde med dig udvikler nye og kreative metoder at bruge redskaberne.

Er du klar til at tage springet? – vi er klar til at tage imod!

 

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk