logo

Vi søger en supervisor til selvtest af Covid-19

Som led i bekæmpelsen af COVID-19 skal Bernstorffsminde Efterskole skabe rammerne for, at vores elever og ansatte på skolen kan tage hurtigtests for COVID-19. Elever og ansatte skal i udgangspunkt selv tage testen, men vi har brug for en supervisor, som kan hjælpe med vejledning og overvåge, at testningen sker på den rigtige måde.

Hvis du har lyst til at være med i bekæmpelsen af COVID-19, så er det måske dig, som vi leder efter.

Din opgave bliver at vejlede elever og ansatte og overvåge testningen for at sikre, at testningen sker på den rigtige måde i rolige og trygge rammer. Herudover skal du hjælpe med indberetning.

Du vil få en grundig oplæring både i opgaverne og i at sikre din egen og elevers og ansattes sikkerhed under arbejdets udførelse. Denne oplæring vil ske i perioden inden påske. Du vil skulle bruge nødvendige værnemidler, herunder bl.a. kirurgisk mundbind og engangshandsker, som bliver stillet til rådighed.

Ansættelsen er tidsbegrænset og varer så længe ordningen omkring hurtigtests for COVID-19 kører. Beslutninger omkring periode for ordningen træffes på nationalt niveau.

Stillingen er en deltidsstilling, med forventningligt 10 timers arbejde fordelt på to hverdage.

Vi forventer, at du er som person som er velstruktureret, rolig, god til at skabe tillid, tryghed mv.

Vi stiller ikke krav om nogen specifik uddannelse. Men du skal være indstillet på at lære nyt og have noget erfaring med IT. Erfaring med at arbejde med mennesker er en fordel. Herudover er det vigtigt at du forstår vigtigheden af at overholde retningslinjer og procedurer.

Du ansættes på individuel kontrakt med vilkår svarende til organisationsaftale for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).

Hvis du vil vide mere om stilling, så skal du kontakte forstander, Lars Kirkegaard på lars@berns.dk eller mobil 53692029

Vi laver løbende ansættelser, men da vi skal have dig oplært og klar til efter påske, så opfordrer vi til, at du søger med det samme. Send din ansøgning til os på mail: info@berns.dk

Bernstorffsminde Efterskole
Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Tlf.: 62 65 12 29
E-mail: info@berns.dk

Se flere
Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk