logo

EVN-BE 2-1

BE’s drenge 1 var onsdag i kamp for anden gang, da et besøg hos EVN resulterede i et ærgerligt, men yderst ærefuldt 2-1 nederlag.

Dagens opgør var fra start en jævnbyrdig affære uden de helt store chancer, og det blev hurtigt klart at de to hold styrkemæssigt kunne matche hinanden både fysisk og spillemæssigt.

Første reele chance til værterne tog Victor Månsson sig sikkert af i målet, og første afgørende situation kom først efter et lille kvarters spil. Nyborg lykkedes med en bold i dybden og da Victor Månsson uden den store kontakt hægtede den fremstormende angriber lige uden for feltet, takserede dommeren forseelsen til direkte rødt, og BE var dermed reduceret til ti mand med godt 65 minutter igen.

Svære betingelser på EVN’s hurtige og regnvåde kunststofbane, og derfor desto mere imponerende at det stadig lykkedes at presse værterne på både energi og kvalitet gennem det næste kvarter. Indsatsen bar frugt og efter en halv time resulterede en bolderobring højt i banen i en god frispilning fra Kristian Møhring til Rasmus Lisman, der fra distancen flot sendte bolden i kassen til en overraskende udeføring på 0-1.

BE fik fornyet energi og kun et godt opspil fra EVN kort før pausen ændrede halvlegsstillingen til 1-1, efter en situation hvor den nyopfundne keeper Albert Lacuhr i øvrigt var chanceløs i målet.

Pausen blev brugt på en lille peptalk, og det var tydeligt at fornemme hvordan drengene stadig havde troen på pointmæssigt udbytte, de svære odds til trods.

Anden halvleg blev en anelse mere på EVN´s præmisser, men efter tyve minutters spil havde BE alligevel halvlegens største tilbud, da topscorer Mikkel Kaas ikke helt fik afsluttet en ellers god situation alene med EVN keeperen.

Presset tog en anelse til mod slutningen af kampen og BE benene blev forståeligt nok tungere og tungere.

Omstillingsmulighederne opstod dog fortsat og der blev investeret til det sidste.

Med fem minutter igen gjorde EVN det onde ved en flok trætte BE-drenge og kampens sidste scoring resulterede i en kneben hjemmesejr.

Kæmpe ros til de 14 drenge fra dagens hold:

Mikkel Kaas Rasmussen
Albert Lacuhr Jacobsen
Mikkel Ravn Hansen
Sebastian Serup Hansen
Casper Hjerrild Kristensen
Rasmus Isbrandt Lismann
Victor Munk
Kristian Møhring
Victor Jung Månsson
Anton Dunk Olsen
Marcus Bramskov Brandt Rasmussen
Julius Maahn Skyggebjerg Thomsen
Kasper Back Thomsen
Magnus Drue Knudsen
Se flere
Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk