logo

BE jagter stadig første sejr

BE´s bedste fodbolddrenge har lidt en noget hård skæbne igennem den første serie af kampe.

De seneste tre kampe er blevet tabt til henholdsvis Hårby, Glamsdalen og Strib, og dermed må drengene fortsat vente på at smage sejrens sødme i kvalrækken til DM.

Dagens kamp mod Strib endte 1-5, og kigger man på de cifre, fortæller de måske umiddelbart en historie om et nedspillet hjemmehold. Dette var dog ikke helt tilfældet, og reelt var forskellen i spillet mellem de to mål til at overse gennem det meste af kampen.

Desværre indkasserer vi i især i første halvleg nogle lette mål, som vi på gode dage kan undgå.

Første Strib-mål faldt efter knap ti minutter, men med en scoring direkte på frispark af Sebastian Serup, var der atter balance i regnskabet. Tre yderligere scoringer fra udeholdet bragte dog for alvor BE drengene i modvind.

Dermed var pausestillingen 1-4, og da Strib midt i 2. halvleg kunne øge til 1-5, var kampen selvfølgelig endeligt afgjort.

Status for hold 1 er dermed fire nederlag og en enkel uafgjort. Pointmæssigt en anelse under hvad vi havde håbet og troet på, men omvendt vidste vi alle, at tilværelsen i den bedste række ville kræve præstationer, hvor vi både rammer topniveau og forvalter de berømte marginaler.

DP

 Dagens hold:

Mikkel Kaas Rasmussen
Mikkel Ravn Hansen
Sebastian Serup Hansen
Casper Hjerrild Kristensen
Rasmus Isbrandt Lismann
Victor Munk
Kristian Møhring
Victor Jung Månsson
Anton Dunk Olsen
Marcus Bramskov Brandt Rasmussen
Julius Maahn Skyggebjerg Thomsen
Kasper Back Thomsen
Viktor Mühring Christensen
Emil Hedemann

 

Se flere
Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk