logo

100%
Musik

Elsker du at spille og synge, og vil du arbejde videre på et højere niveau?

Se video

Linjefaget Musik

Elsker du at spille og synge, og vil du arbejde videre på et højere niveau?
Undervisningen varetages af de tre erfarne og dygtige musiklærere, og de fleste gange er der to lærere på i den enkelte time. Musiklærerne understøtter de fleste instrumenter, og du får hjælp til at forbedre dig på dit instrument. Som linjemusiker har du altid adgang til øvelokalerne og studiet i fritiden. 90 minutters musik 3 gange hver uge med fokus på dig. 

Vi vil gennem året arbejde med følgende:

  • Sammenspil – Der arbejdes i alle genrer indenfor rytmisk musik
  • Årets musical/kultur – Linjemusikholdet udgør orkesteret i årets musical/kulturuge, men du kan også medvirke på rollelisten
  • Musikteori – Der arbejdes med node-, rytme- og hørelære
  • Musikkomposition –Vi skriver og komponerer egne numre
  • Studieindspilning – Man har mulighed for indspille musik og bruge studiet i fritiden
  • Livekoncerter – Vi skal på turné og optræde, både ude af huset og til arrangementer i huset
  • Elektronisk musik – Du bliver undervist i brugen af lydprogrammer, som benyttes til at optage og redigere musik, så du opnår basale færdigheder, der gør dig i stand til selv at indspille din eller andres musik.

Skolens undervisere i musik:

Henrik Melander
Har læst musikvidenskab og undervist i musik i mange år fx på music college i Svendborg. Han er primært pianist og har spillet og skrevet sange i rockorkesteret Baal siden 1993. Er professionel komponist og tekstforfatter og har bla skrevet musik forestillinger på fx Ålborg- og Århus teater m.fl.
Henriks primære instrument er klaver, men mestrer også sang, bas, guitar og tromme.

Thomas Nikolajsen
Har undervist i musik gennem mange år. Thomas er en utrolig alsidig musiker, som spiller både saxofon, bas, guitar og klaver. Derudover er Thomas sanger i flere bands, arrangerer korarrangementer og studiemusiker. Han har en forkærlighed for jazz, blues, funk, rock og er uddannet musiklærer med et 13-tal i sin afgangseksamen.

Anders Pedersen
Er uddannet på Århus Dag- og Aftenseminarium med linjefagene idræt og musik. har i mange år spillet i flere konstellationer – primært som forsanger og guitarist. Underviser i sammenspil og soloundervisning i guitar, sang, bas og studieindspilning. Har specialiseret sig i den “digitale side” af lyd og lys – bla gennem opbygning og udvikling af skolens studie, samt at lave designe lyd og lys til diverse arrangementer på skolen.

 

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk