logo

100%
Fodbold

Du får mulighed for at udvikle dig både fodboldmæssigt, socialt og mentalt med engagerede trænere.

Se video

Linjefaget fodbold drenge

Du får mulighed for at udvikle dig både fodboldmæssigt, socialt og mentalt med engagerede trænere, der brænder for at være en del af netop din udvikling på og uden for banen. Uanset niveau har vi fokus på udvikling af såvel den enkelte som kollektivet, således at alle opnår motivation for ny læring. På Fodboldlinjen får du varieret træning, hvor hovedvægten lægges på den tekniske og taktiske. I den tekniske del arbejder vi fx med fokus på driblinger, vendinger og første berøringer. I den taktiske vil du møde og blive introduceret for diverse spilsystemer.

Træningen vil til tider være niveauopdelt, og der vil i perioder trænes pladsspecifikt med ex. fokus på målmandsposten. Du får mulighed for at konkurrere mod andre efterskoler på et niveau tilpasset hver enkelt årgang. Vi deltager i efterskolernes turneringer såvel inde som ude, men kan også arrangere træningskampe mod klubhold.

Vi har vores egen store nyanlagt kunstgræsbane med tilhørende træningsareal. Der er lys på hele banen. Fra februar 2022 har vi også støvlevarmerrum, hvor alle fodboldelever kan opbevare og få tørret deres fodboldstøvler.

Skolens undervisere i fodbold:

Peter Rasmussen
Har spillet fodbold i Nyborg i mange år. Været målmandstræner siden 2005 på bla. OB´s akademi siden 2009, OB´s superligahold 2014-2015, DBU ”projekt høje målvogtere”, UEFA GK A-licens, UEFA B-licens, DBU instruktør for målmandstræning.

Jakob Pavar
Head of Coaches i Odense Q. UEFA’s A-licens.

Jeppe Biehl
I gang med at tage C-licens

Joost Lieder
Timelærer i fodbold

Vores fede kunstgræsbane:

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk