logo

100%
fodbold

Du får mulighed for at udvikle dig både fodboldmæssigt, socialt og mentalt med engagerede trænere.

Se video

Linjefaget fodbold piger

Du får mulighed for at udvikle dig både fodboldmæssigt, socialt og mentalt med engagerede trænere, der brænder for at være en del af netop din udvikling på og uden for banen. Uanset niveau har vi fokus på udvikling af såvel den enkelte som kollektivet, således at alle opnår motivation for ny læring. På Fodboldlinjen får du varieret træning, hvor hovedvægten lægges på den tekniske og taktiske. I den tekniske del arbejder vi fx med fokus på driblinger, vendinger og første berøringer. I den taktiske vil du møde og blive introduceret for diverse spilsystemer.

Træningen vil til tider være niveauopdelt, og der vil i perioder trænes pladsspecifikt med ex. fokus på målmandsposten. Du får mulighed for at konkurrere mod andre efterskoler på et niveau tilpasset hver enkelt årgang. Vi deltager i efterskolernes turneringer såvel inde som ude, men kan også arrangere træningskampe mod klubhold.

Hvert år er vi på en uges træningslejr i Spanien, hvor der ved siden af det fodboldmæssige skabes nye venskaber på tværs af holdene.

 

Skolens undervisere i fodbold:

Jakob Pavar
Head og coaches i Odense Q. UEFA A-licens

Peter Rasmussen
Har spillet fodbold i Nyborg i mange år. Været målmandstræner siden 2005 på bla. OB´s akademi siden 2009, OB´s superligahold 2014-2015, DBU ”projekt høje målvogtere”, UEFA GK A-licens, UEFA B-licens, DBU instruktør for målmandstræning.

Jeppe Biehl
Assisterende træner. I gang med DBU’s C-licens.

Joost Lieder
Timelærer i fodbold

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk