logo

100%
Dans

På danselinjen er der stort fokus på at dygtiggøre lige netop dig.

Se video

Linjefaget Dans
På danselinjen er der stort fokus på at dygtiggøre lige netop dig. Vi bevæger os bredt indenfor de forskellige dansegenrer, for at alle får mulighed for at finde lige præcis den dansestil, der gør dig til en unik danser. Teknisk forståelse, kropslig bevidsthed, udtryk og musikalitet, bliver blandet med smidighed, konditions- og fysisk træning, som er med til at udvikle dig til en dygtig danser. 90 minutters intens dans 3 gange hver uge med fokus på dig. Dancehall, hiphop, house, contemporary og girly… det er en fest at danse på Berns.

Som danser på Berns er du med i en særlig del af opvisningen. Denne bliver udviklet i en weekend, som vil være obligatorisk for alle danserne. På Berns har vi danseworkshops med forskellige instruktører fra dansens verden. Her deltager du selvfølgelig som linjedanser.

 

Skolens undervisere i dans:

Ditte Brems Crüger
Erfaring fra bl.a. Odense rep-hold, Ollerups elitehold, Street Style Studio og SG dans. Har deltaget på diverse danseworkshops i London. Tidligere instruktør på Bernsholdet og SG dans 1. Ditte Brems Crüger har mange års danseerfaring, hvilket ses meget tydeligt i dansesalen. I skoleåret 20/21 er Ditte ligedes i spidsen for Efterskoleholdets show til Landsstævnet i Svendborg 2021.

Helle Skovgaard
1-årig danseuddannelse ved Sara Gaardbo (07/08). Har deltaget på diverse workshops i London. Undervist bl.a. Himmerlands- og Nordjyllands rep. hold samt Københavns mini rep. Erfaring fra bl.a. GIV elitehold, diverse rep. hold. Helle Skovgaard er en meget dygtig underviser. 

Freja Steen

Laura Bech

Line Jørge Jensen

 

Bernstorffsminde 4
5600 Faaborg
Telefon: 62651229
E-mail: info@berns.dk